Träning är medicin!

Oavsett om du vill träna med mig på gymmet på Sway Dans och Träning i Täby eller om du hellre har vår kontakt på distans kan jag hjälpa dig att uppnå dina mål. Kontakta mig redan idag så vi bokar vi in en gratis konsultation.

Abonnemang

Hos mig köper du inte ett antal PT-timmar, du köper ett abonnemang. Du abonnerar helt enkelt på mig. I ditt abonnemang ingår ett bestämt antal fysiska eller digitala tillfällen då vi verkligen ses. Däremellan hörs vi över appen, jag peppar, ser till att du håller motivationen uppe, ändrar i pass och upplägg, anpassar, skruvar och ser till att din träning hela tiden är på rätt nivå och i rätt mängd. Jag svarar på meddelanden inom en timme och vi kan boka konsultation över telefon.

Varför abonnemang?

Min erfarenhet är att man får bäst resultat om man har regelbunden kontakt med sin PT, helst minst en gång per vecka. Det gör att man lär känna varandra, kan anpassa träningen efter dagsformen och optimera möjligheten till framsteg. Det är dock få som har möjlighet att träffa sin PT varje vecka i flera månaders tid. Därför har jag utvecklat en metod inspirerad av onlineträningsupplägg, men där jag även erbjuder en slags hybrid, med träffar på plats.

Hur går det till?

Hur många träffar (fysiska eller digitala) som ingår beror på längden på abonnemanget. Alla abonnemang börjar dock med ett konsultationssamtal, där vi pratar om vad du vill med din träning. Inget mål är för litet eller för stort. Vi går också igenom om du har några skador eller sjukdomar som har betydelse för träningsplaneringen och pratar om hur mycket tid och kraft du har just nu för att lägga på träning. Om du bestämmer dig för att det känns rätt så går vi vidare. Annars kan du avbryta här, utan någon kostnad för dig.

Under andra träffen, som ingår i alla abonnemang, gör vi olika tester, beroende på vem du är och vart du vill. Det kan vara allt från midjemått och vikt till rörlighet, styrka och kondition.

Under tredje träffen, som också ingår i alla abonnemang, går vi igenom ditt individuellt utformade träningsupplägg. Jag använder informationen från konsultationssamtalet och testerna och bygger ett träningsupplägg som är till för dig och anpassat efter dina mål. Du får tillgång till ditt upplägg via en app och vi går tillsammans igenom övningarna.

Hur många uppföljningar vi har tillsammans beror sedan på längden på ditt abonnemang, vilket framgår nedan. Under uppföljningarna går vi igenom testerna vi gjorde vid första tillfället, för att se att vi rör oss åt rätt håll. Vi kan också använda ett uppföljningstillfälle på plats för att köra igenom ditt träningspass.

Priser

3 månader (tre träffar och en uppföljning): 1250 kr / månad.

6 månader (tre träffar och två uppföljningar): 1150 kr / månad.

9 månader (tre träffar och fyra uppföljningar): 1050 kr / månad.

12 månader (tre träffar och sex uppföljningar): 950 kr /månad.

Enstaka PT-timmar på plats under abonnemangstiden: 700 kr / timme (600 kr / timme om du har eget årskort på Sway).

Enstaka PT-timmar på plats efter abonnemangstiden: 850 kr / timme (750 kr / timme om du har eget årskort på Sway).