Mat är medicin!

Med det sagt: det finns inga mirakellivsmedel. En varierad kosthållning vinner alltid i längden. Jag företräder ingen specifik diet, utan det viktiga är att du får i dig det du behöver på veckobasis.

Alla vet ju att det är bra att äta mycket grönsaker men det kan vara svårt att navigera i den djungel av information som möter oss dagligen. Får man verkligen cancer av sötningsmedel? Hur mycket gift finns det i ris? Är frukost det viktigaste målet?

Kostdagbok

Inför vårt möte kommer jag att be dig föra en kostdagbok under två vardagar och en helgdag. Var ärlig! Utifrån ditt kostmönster ser jag givetvis vilka livsmedel som kan tänkas behöva bytas ut, men jag ser även andra mönster, exempelvis vilken tid på dygnet du verkar föredra att äta.

Du kommer också få svara på några frågor om vad du vill uppnå med kostrådgivningen. Det kan vara allt från att vilja gå ner i vikt till att äta mer vegetariskt utan att tappa näringsinnehåll.

Kostupplägg

Under vårt videomöte pratar vi vidare kring dina mål. Vi diskuterar eventuella fallgropar och framgångsfaktorer. Efter mötet skickar jag över en kostplan till dig. Den innehåller inga kaloriberäkningar. Det intressanta är om du vill gå upp i vikt eller ner i vikt och om du uppnår det med din nuvarande kosthållning. Kostupplägget baseras sedan delvis på det, samt givetvis att du ska få i dig den näring du behöver under veckan, helst utan att du upplever det som krångligare eller maten som mindre god.

Priser

1 kosttillfälle: 850 kr

5 kosttillfällen: 800 kr per tillfälle, totalt 4000 kr

1 tillfälle är 60 min.

Du kan dela upp fakturan i tre eller sex månader, helt utan extra kostnad.