Massage är medicin!

Jag kan hjälpa dig med stela och värkande muskler på Naprapatgruppen i Täby, Naprapatiska institutet i Norrtälje eller hemma hos dig som bor i Täby, Danderyd, delar av Vallentuna och delar av Norrtälje.

Jag använder mig av klassisk svensk massage och triggerpunktsbehandling. Massagen mjukar upp stela muskler på djupet och triggerpunktsbehandlingen är mycket effektiv för att behandla exempelvis spänningshuvudvärk och strålande smärta ut i armar eller ben.

Gemensamt för de två teknikerna är att de bidrar till att öka blodcirkulationen i musklerna, vilket är en förutsättning för att spända muskler ska börja fungera optimalt igen. Kontakta mig om du är i behov av en behandlande massage.

Massage hemma

För att jag ska kunna komma hem till dig behöver det finnas en yta på ca 2,5×2,5m där vi kan vara. Helst på bottenplan. Bor du i lägenhet är det bra om det finns en hiss om du bor högre upp än en trappa. Jag har med mig en massagebänk och kommer strax före den bokade tiden.

Massage på klinik

Vill du hellre komma till mig så finns jag på Naprapatgruppen i Täby centrum och Naprapatiska institutet i Norrtälje. Klicka på respektive länk för att komma till onlinebokning.

Priser massage hemma

Massage 60 min: 850 kr

Massage 30 min: 480 kr

Observera att utkörningsavgift tillkommer och att du/ni behöver boka minst 1,5 timme för massage hemma.