Om mig

Jag heter Jennifer Eerola Fors och har drivit eget företag inom hälsa och friskvård sedan 2014. Företaget har tre grenar: träning, massage och kostrådgivning. Massagen gör mig till en bättre personlig tränare och träningen gör mig till en bättre massör. Kosten är den givna tredje grenen. Om du inte får i sig det du behöver så fungerar ingenting annat.

Jag ser människan som en helhet och vill vara med och bidra till varaktig positiv förändring. En förändring kan vara allt från att kunna springa lopp trots ett diskbråck till att kunna påta i sin trädgård utan smärta, eller att kunna ta sig upp från golvet om man har ramlat.

Utbildning

Jag är genuint intresserad av människokroppen och av att hjälpa människor. Jag har därför valt att utbilda mig vidare inom mina områden, för att ha tillräckligt med kunskap för att kunna göra skillnad på riktigt.

Träning:

Lic. Personlig tränare (The Academy)

Lic. Medicinsk tränare (The Academy)

Utb. MammaMagetränare (MammaMage)

Massage:

Dipl. Massör (Friskvårdsgruppen)

Dipl. Triggerpunktsbehandlare (Friskvårdsgruppen)

Kost:

Lic. Kostrådgivare (The Academy)

Jag har även gått ett flertal gruppträningsutbildningar, exempelvis spinning och coreträning.

Erfarenhet

Jag har en bakgrund som utbildad dansare och artist. Min dansbakgrund gör att jag ser linjer och rörelser hos mina klienter på ett sätt som är till fördel när det handlar om att isolera problemområden eller se problematiska rörelsemönster som genererar smärta.

Jag har arbetat med träning i 10 år och tröttnar aldrig på att möta mina klienter, på plats eller på distans, och följa deras progression.

Utöver min arbetserfarenhet har jag även personlig erfarenhet av att kämpa med min egen kropp. Jag har tre autoimmuna sjukdomar, bland annat hypotyreos, som påverkar ämnesomsättningen vilket kan leda till viktuppgång, nedstämdhet och trötthet. Min kunskap inom medicinsk träning har jag alltså även kunnat använda på mig själv!

Evidens

Alla metoder och tillvägagångssätt jag använder i mitt företag bygger på evidens och beprövad erfarenhet. Jag är ödmjuk inför att vi idag fortfarande inte har alla svar på ”hur” och ”varför”. Därför följer jag med intresse de senaste forskningsrönen och lutar mig mot internationell konsensus.